CST-Sandd gaat verder met David Nordemann. De Nederlands beloftekampioen heeft zijn contract bij de ploeg van Bart Brentjens met twee jaar verlengd. Het doel van de ploeg als van de 21-jarige renner uit het Duitse Kranenburg is de Olympische Spelen van Tokio in 2020.

Nordemann reed de afgelopen twee seizoenen al voor CST-Sandd. Komend seizoen wordt zijn laatste jaar als belofte. “Het is een genot om met David samen te werken”, stelt teammanager Brentjens. “Hij wilt graag leren en ontwikkelt zich snel. Hij is een enorm talent met veel potentieel. Hij heeft niet alleen een grote motor, maar is ook mentaal sterk. Hij kan in mijn ogen een van de beste mountainbikers van de wereld worden.”

“Ik heb me vanaf het begin thuis gevoeld bij CST-Sandd”, meldt Nordemann zelf. “Ik krijg er de beste support die ik kan wensen. Het afgelopen seizoen was een groot succes, vanwege mijn resultaten maar ook vanwege de vooruitgang die ik heb gemaakt als coureur. Ik wil me graag verder ontwikkelen, want in 2020 wil ik me kwalificeren voor de Spelen. Ik denk dat CST-Sandd het team is om dat voor elkaar te krijgen.”