Anne Tauber blijft voorlopig bij het CST-Sand American Eagle. De huidige nummer vijf van de UCI-wereldranglijst heeft haar contract bij het team van mountainbikelegende Bart Brentjens in ieder geval verlengd tot en met de Olympische Spelen van Tokio in 2020.

Tauber rijdt sinds dit jaar voor CST-Sandd. Het bleek meteen een succesvolle samenwerking. De Nederlandse, ook een erg goede marathonschaatser, eindigde bij meerdere World Cups op het podium.

“Het is een groot plezier om met iemand met het karakter en ambitie van Anne te werken”, verklaart Brentjens. “Ze past perfect binnen ons team.”

Tauber zelf is blij met de samenwerking. “Ik heb veel geleerd van de ervaring binnen het team en wil graag op dezelfde voet verder gaan. Dit besluit geeft me vertrouwen en stabiliteit op weg naar de Olympische Spelen.”