Hans Becking gaat nog steeds lekker in de Andalucia Bike Race. Op de derde dag van de Spaanse zesdaagse rittenkoers finishte de renner van DMT opnieuw op het podium. Mooi voor de Nederlander: hij stond weliswaar op het laagste treedje, maar wel naast zijn teamgenoten Tiago Ferreira (eerste) en José Dias (tweede).

Becking staat achter Ferreira nog steeds tweede in het klassement. Hij had voor de derde, door de modder lastige etappe 3 uur en 5 minuten nodig en finishte in een kopgroep van vijf met ook nog Matous Ulman en Keegan Swenson.

Gerben Mos (KMC-Fruit to Go) verteerde de zware rit minder: hij had moeite met de verschillende loopstukken en finishte als 45e. Mos staat nu 42e in het algemene klassement. Zijn teamgenote Karen Brouwer werd vijftiende bij de elite-vrouwen en staat nu dertiende algemeen.

Alle uitslagen Andalusia Bike Race 2018