Bondscoach Gerben de Knegt reist deze week samen met zes jonge mountainbikers af naar Hadleigh Park. Op het voormalig olympisch parcours van London 2012 wordt dit jaar voor de tweede maal het Hadleigh Park International Mountainbike Event georganiseerd, een buitencategorie-wedstrijd en onderdeel van de UCI Junior Series.

“De selectie is op een paar plekken gewijzigd ten opzichte van de wedstrijd in Oostenrijk om ook andere ervaring op te laten doen”, verklaart De Knegt. “Ik ben benieuwd hoe het olympisch parcours erbij ligt. De broers van Dijke reden goed in Oostenrijk en ik ben benieuwd hoe zij hier gaan presteren”

Selectie:
Junior Mannen: Mick van Dijke, Tim van Dijke
Junior Vrouwen: Zoë Mulder
U23 vrouwen: Annemarie Worst, Maaike de Heij, Kiki van Asselt

In Oostenrijk nam De Knegt (naast de broers Van Dijke, Mulder en Worst) ook Julia Boschker en Didi de Vries mee.