RAVENSTEIN – Het team van Bart Brentjens was de laatste jaren al te zien in het paars, zwart/rood en zwart/geel. Komend seizoen is het CST-Superior Mountainbike Racing Team, zoals het team in 2016 door het leven gaat, te herkennen aan het blauw (van sponsor AHC) en oranje (van CST). Die kleding wordt gefabriceerd door FILA, in samenwerking met Sportconfex, zo maakte de ploeg maandag bekend.

CYb_13dWsAAcmxJ CYb_2dRWcAANoCq

Vanzelfsprekend is Brentjens erg blij met de nieuwe outfit. “De kleding is erg belangrijk voor ons”, zegt de teammanager. “Het moet voelen als een tweede huid, en ook de ‘look and feel’ zijn belangrijk voor ons, want daarmee laten we ons zien aan de rest van de wereld. We zijn er trots op dat we FILA terug in het mountainbiken mogen brengen.”

Ook de sponsor zelf is te spreken over de samenwerking. “CST-Superior is een enthousiast en professioneel team met professionele atleten die het beste uit zichzelf willen halen op het hoogste niveau”, stelt Berthold van Sleen namens Sportconfex en FILA. “Dat past perfect bij ons bedrijf.”