RAVENSTEIN – Bandenmerk CST vervangt komend seizoen verzekeringsvergelijker Betch.nl als hoofdsponsor van het mountainbiketeam van Bart Brentjens. De Tsjechische fietsenfabrikant Superior blijft wel aan de nummer vier van de huidige UCI-ranking verbonden. Het team zal in 2016 verder gaan onder de naam CST Superior Brentjens Mountainbike Racing Team.

“We zijn Betch.nl zeer dankbaar, maar zijn ook erg blij een nieuwe naamsponsor te mogen presenteren”, vertelt teammanager Brentjens. “Sinds het begin van het team is CST aan het team verbonden als officiële bandensponsor. Banden zijn een zeer belangrijk onderdeel van de fiets. De juiste keuze kan het verschil maken tussen winnen of verliezen. Samen met CST zullen we de kwaliteit van banden verder verhogen.”

“We hebben altijd een goede band gehad met Bart Brentjens en zijn team”, legt Jack Duis van CST uit. “Zijn kennis van de sport is zeer waardenvol voor CST. We kunnen zijn feedback en die van de renners zeer goed gebruiken.”

cstsuperiorbrentjens
Bart Brentjens samen met de betrokken mensen van CST.

Eerder strikte Brentjens al de ervaren Nederlander Rudi van Houts en de jonge talentvolle Deen Sebastian Fini Carstensen.  Verder rijden onder meer Hans Becking, de Brit Grant Ferguson en de Oekraïense Yana Belomoina voor het team.