BAARLO – Jeroen Boelen en Laura van Regenmortel zijn in Goirle gekroond tot de eerste officiële nationaal kampioenen en vorig jaar werd Micki van Empel al officieus werelkampioen in Middelrode. Streetracen is hot in Nederland, en al jaren in Baarlo. Daar wordt op woensdag 24 juni alweer de tiende Hoffz.nl MTB Streetrace verreden.

Met als altijd een spectaculair parcours, maar deze keer wel een kleine verandering: werden de senioren-categorieën eerst ingedeeld in licentiehouders en niet-licentiehouders, de organisatie kiest er dit jaar voor om de tweedeling op leeftijd te maken. Zo racen coureurs onder de veertig en boven de veertig tegen elkaar.

petersdebruijnbaarloklerken
Het podium van de Hoffz.nl Streetrace in 2014. Foto: Sjef Klerken

Meer info en inschrijven: http://streetrace.baarlo.nl/