HARDEGARIJP – De zevende en op één na laatste wedstrijd in de ICW-Noord is zondag een prooi geworden voor Richard Feiken van MTB Team Klaucke. De coureur uit Smilde boekte in Hardegarijp zijn tweede overwinning van het seizoen, door Jornt de Vries en klassementsleider Stefan van Bolhuis voor te blijven.

richardfeikenicwnoordarchiefklaucke
Feiken op archiefbeeld. Foto: MTB Team Klaucke

Van Bolhuis won de eerste vier wedstrijden in de serie, maar vorige week ook al geklopt door Erik Groen. Zowel Feiken als Groen spelen in het algemene klassement geen rol: zij reden maar een beperkt aantal races.

In Hardegarijp stonden maar weinig deelnemers aan de start van de vrouwen- en juniorenrace. De zeges in die categorieën gingen naar Anouk Pelsinger (klassementsleider bij de vrouwen) en Bart Nijveen, die daarmee opklom naar plek drie in het klassement.  Hoe het er met op dit moment voorstaat in de ICW-Noord is hier te bekijken.