CASTRICUM – Het strandraceteam van Imming/De Zeeleeuw maakt dit winterseizoen een stormachtige entree in het wedstrijdcircuit. De fusieploeg rijgt voorlopig de zeges aaneen. Zaterdag prolongeerde Bram Imming zijn titel in de Deining D-Day Strandrace in Castricum. Imming bleef zijn teamgenoten Richard Jansen (onlangs al winnaar van twee wedstrijden) en de jonge Jorrit Lind voor. 

bramimmingdeiningdday
Imming finisht voor zijn teamgenoot Richard Jansen. Foto: Marleen Bos Fotografie

Imming en Jansen hadden voor de 35 kilometer lange race iets meer dan een uur nodig. Een krap minuutje daarachter finishte Lind. Hij bleef een groep met Henry Kes, Ronan van Zandbeek, Jorn Teer, Yennick Wolthuizen en Arjan van der Plas voor.

Bij de vrouwen ging de zege – als vaker dit seizoen op het strand – naar Pauliena Rooijakkers. De Schijndelse reed nummer twee Nienke Brandt op bijna drie minuten.

De volledige uitslag van de Deining D-Day Strandrace in Castricum is hier te bekijken.