S-HEER ARENDSKERKE – Danny Sleeckx heeft de smaak te pakken in de TMZ Wintercompetitie. De ervaren Belg van Beebikes-Nutswerk won afgelopen weekend in ‘s-Heer Arendskerke de vierde wedstrijd in de Zeeuwse winterserie. Het was voor Sleeckx de tweede zege op rij. Vorige week won hij ook al in het nabijgelegen Heinkenszand.

tmz (1)Toen bleef hij de jonge tweeling Mick en Tim van Dijke uit Wissekerke net voor. Nu was het alleen Tim van Dijke die het Sleeckx lastig kon maken. Hij finishte op zes seconden achterstand op een tweede plek. Derde werd Edzard van Ewijk uit Wolphaartsdijk, op anderhalve minuut achterstand.

Net als vorige week won in de B-categorie Franky Taelman uit Zelzate. Hij finishte voor Kees Reijnhout (Wolphaartsdijk) en Eric Vereecken (Hulst). Bij de vrouwen waren er maar twee deelnemers: Simone Cornelisse won voor Marjolein Gernler-Van Westen.

De volledige uitslag van de mtb-wedstrijd in ‘s-Heer Arendskerke is te bekijken op de website van Trimbelangen Midden-Zeeland.