HEINKENSZAND –  In Wolphaartsdijk en Wemeldinge werd hij tweede. In de derde race van de TMZ-Wintercompetitie was het eindelijk raak voor Danny Sleeckx. De ervaren Belg van Beebikes-Nutswerk won zaterdag in Heinkenszand.

tmz (1)Dat deed Sleeckx op het nippertje: hij bleef de jonge tweeling Mick (tweede) en Tim (derde) van Dijke uit Wissekerke respectievelijk 1 en 4 seconden voor. Edzard van Ewijk en Bart Claeys complementeerden de top vijf op net geen vijftig seconden achterstand van de winnaar.

In de B-categorie was de zege voor Franky Taelman, voor Hans Jurgen Verselder en Kees Reijnhout. Bij de vrouwen won de Middelburgse Simone Cornelissen. Zij bleef Carine de Vriendt en Anneke Kempe voor. Alle uitslagen van de wedstrijd in Heinkenszand vind je op de website van Trimbelangen Midden-Zeeland.