CUIJK – De eeuwige roem de ze ten deel valt, die is natuurlijk het mooiste. Maar daarnaast ligt er voor de coureurs (m/v) die zondagmiddag tijdens de Hel van Groesbeek de langste klim van het parcours het snelste oprijdt nog een prachtige prijs klaar: een BOVelo Stop&Go Kit, met dank aan de hoofdsponsor van Bikesight.nl. Die heeft zelfs zijn naam verbonden aan het klassement: zondag wordt er daarom gestreden om de BOVelo Bikesight Bergprijs.

bovelo-stop-go-kitZoals in dit bericht al verteld, is voor deelname aan het klassement wel een Strava-account noodzakelijk. Maandag – als iedereen alle tijd heeft gehad om zijn rit te uploaden, kijken wie de 1,9 kilometer en á 2 procent het snelste heeft afgelegd. De snelste man en vrouw winnen ieder een de BOVelo Stop&Go Kit.

Daarnaast kunnen we meedelen dat de start en de finish van de BOVelo Bikesight Bergprijs met bordjes aangegeven zal worden.  Voor wie de klim vast goed in zich op wil nemen, is het segment hieronder te bekijken.