GROESBEEK – De langste afstand (105 kilometer) zit met 450 deelnemers helemaal vol. Maar op de kortere afstanden (70 kilometer en de toertocht van 35 kilometer) is nog een klein beetje plek. De organisatie van de nieuwe MTB Marathon in Groesbeek doet daarom nog vijftig nieuwe startplekken in de aanbieding voor de wedstrijd die op zondag 6 april wordt verreden.

De inschrijving voor dit beperkte aantal plekken gaat open op vrijdag 14 februari. De organisatie adviseert om de Facebook-pagina van Stichting MTB-Gelderland Zuid in de gaten te houden. Hier doet de organisatie uitspraken over de exacte tijd dat de inschrijvingen de verkoop in gaan.

De wedstrijd in Groesbeek is de eerste marathon in de SforZ Rose MTB Marathoncup. De eerste 600 beschikbare plekken waren een aantal weken geleden in korte tijd vergeven.

erikvandenboogertgroesbeek
Start van de marathon is net als de XC-wedstrijden in Groesbeek op het motorcrossterrein. Foto: Erik van den Boogert