OUDDORP – Hij heerste deze winter in de TMZ Wintercompetitie en sloot het seizoen  in stijl af.  Danny Sleeckx won zaterdag met ruime voorsprong op nummer twee Edzard van Ewijk de finalewedstrijd van de TMZ Wintercompetitie in Ouddorp.  Achter Sleeckx en Van Ewijk eindigde Jacob de Roo als derde.

Heerste Sleecxk bij de mannen, Birgit Lavrijssen deed dat bij de vrouwen. Zij boekte in Ouddorp net als de Belg haar negende zege van het seizoen. Ze bleef Emma Verloop en Zoë Mulder voor.  Bij de masters ging de zege in de laatste wedstrijd naar Kees Reijnhout. Hij finishte een paar tellen voor Jean Paul Reunis.

birgitlavrijssenbertsmits
Lavrijssen op archiefbeeld. Foto: Bert Spits fotografie.

De uitslagen van de wedstrijd in Ouddorp zijn hier te bekijken.

Het volledige eindklassement van de TMZ Wintercompetitie is inmiddels ook bekend. De eindzege in de A-categorie ging vanzelfsprekend naar Sleeckx, die veertien punten meer bemachtigde dan Van Ewijk. Bij de vrouwen ging de zege natuurlijk naar Lavrijssen, bij de veertigplussers ging de Belg Franky Taelman met de zege aan de haal. Hij bleef Reijnhout drie puntjes voor. Bekijk het volledige eindklassement van de TMZ Wintercompetitie hier.