PIETERMARITZBURG – Zeker nu eliterenners Henk Jaap Moorlag en Rudi van Houts wegens gezondheidsredenen er niet bij zijn, is er maar een kleine selectie van Nederlandse mountainbikers die deze week in actie komt op het WK mountainbiken in het Zuid-Afrikaanse Pietermaritzburg. Een overzicht van het XC-programma, en wie wanneer aan de bak mag.

Woensdag 28 augustus:
16.00 uur: Team-Relay (door afwezigheid Moorlag en Van Houts geen Nederlandse deelname)

Donderdag 29 augustus:
9.30 uur: Junior-vrouwen (Annemarie Worst)
11.30 uur: Junior-mannen (Kjell van den Boogert en Milan Vader)WK MTB-TRIAL Pietermaritzburg

Vrijdag 30 augustus
13.00 uur:  U23-vrouwen (Anne Terpstra)
15.15 uur: U23-mannen (Michiel van der Heijden)

Zaterdag 31 augustus
12.30 uur: Elite-vrouwen (geen Nederlandse inbreng)
15.00 uur: Elite-mannen (idem)

Het volledige programma is uiteraard te zien op de website van het WK.  Alle startlijsten en resultaten staan op de site van de UCI. Kijk hier en hier voor live beelden (ook op Redbull.tv). Hieronder een Youtube-filmpje van het parcours.