Hè, hè, eindelijk! Mathieu van der Poel doet op alle fronten veel goeds voor het Nederlandse mountainbiken, ook in het onder aandacht brengen van onze sport onder het grote publiek. Na jaren wordt de wereldbeker mountainbiken weer live én in samenvatting uitgezonden op de televisie. Uiteraard doen ook de prestaties van die andere alleskunner, Anne Tauber, daarbij een duit in het zakje.

De echte liefhebbers keken natuurlijk al naar Redbull.tv, de ‘leken’ zullen wel een (extra) abonnement op Ziggo nodig hebben om het mountainbiken tegen te komen. De World Cups van Val di Sole, Vallnord, Monte Sainte-Anne en La Bresse zullen allemaal te zien zijn op het kanaal Ziggo Sport Extra 2 , dat kun je alleen bekijken als je een aanvullend sportpakket hebt bij Ziggo. Daarnaast toont Ziggo op dezelfde dag samenvattingen op het hoofdkanaal (#14), dat voor iedere abonnee te zien is.

Voor de wereldbeker van Val di Sole (komende zondag) zendt Ziggo op die zender ook nog de samenvattingen van Stellenbosch (donderdagavond al), Albstadt (vrijdag 23.30u) en Nove Mesto (zaterdag om 23.30 uur) uit.