Hij heeft wel een paar weken rust verdien, die Hans Becking. Want als er één iemand is die deze website het meest regelmatig voorziet van prestaties om over te schrijven, dan is het de coureur van CST-Sandd. Van januari tot bijna in november op niveau: afgelopen weekend sloot Becking met een derde plek in de Brasil Ride zijn seizoen af.

De Nederlander reed de zwaarbezette Braziliaanse zevendaagse (UCI.S1) met zijn Deense teamgenoot Sebastian Fini Carstensen. Het tweetal won de proloog en reed daarna erg constant. Ze finishten na bijna 24 uur koers in het Braziliaanse regenwoud een kwartier achter winnaars Henrique Avancini en Jiri Novak. Michele Casagrande en Fabian Rabensteiner werden tweede.

Bij de Masters ging de zege, bijna als vanzelfsprekend, naar Bart Brentjens en Abraao Azevedo. Het Nederlands/Braziliaanse duo was *kuch* iets minder dominant dan hun eerdere drie eindoverwinningen. Toen wonnen ze alle etappes, nu werden ze een keer tweede achter hun naaste belagers Ondrej Fojtik en Robert Novotny. Team CST-Sandd eiste ook de zege op bij de vrouwen: daar won Margot Moschetti met Raiza Goulao.
Het indrukwekkende seizoen van Becking.

Uitslagen Brasil Ride 2017