Het is nog geen garantie dat hij gaat starten, maar wel een indicatie dat hij het in ieder geval overweegt: Mathieu van der Poel staat op de inschrijvingslijst van de World Cup in Albstadt.

Bikesight.nl heeft nog geen bevestiging gekregen of Van der Poel zijn voorinschrijving daadwerkeijk gaat verzilveren. Hij staat ook nog gewoon op de deelnemerslijst in de Ronde van België, de wegrace die hij al veel langer op de planning heeft staan en waarvan de laatste rit samenvalt met Albstadt. Het lijkt erop dat áls hij zondag aan de wereldbeker meedoet, hij de Belgische rittenkoers voortijdig moet afbreken.

De Nederlandse alleskunner maakte afgelopen week in Nove Mesto indruk met een inhaalrace en een achtste plaats. Daarom zou Van der Poel in Albstadt vanaf de eerste rij mogen starten.

Entries-list World Cup Albstadt