Marc Bouwmeester heeft dit weekeinde een manche van de Flanders XCO-series op zijn naam geschreven. De 18-jarige coureur van Mijnbad/Giant, dit seizoen overgekomen van de junioren, bleef in het Belgische Dessel bijna negentig coureurs uit verschillende senioren-categorieën voor.

Bouwmeester rekende in de strijd om de dagzege in de ‘Open -40’ af met de Belgen Sander Elen en Vincent Meyvis. Ook in andere categorieën was er Nederlands succes. Zo won Zoë Mulder bij de jeugd, Joppe de Vries bij de junioren en Didi de Vries in de ‘Open-Dames’-categorie.

Action #Dessel 📸 @ YB Sportfotografie

Een bericht gedeeld door Marc Bouwmeester (@marcbouwmeester_) op

[su_button url=”http://uitslagen.dewielerbond.be/Kalender_Uitslagen/Uitslag.aspx?id=89&datum=05/03/2017″ target=”blank” background=”#ccd500″]Uitslagen Flanders XCO Series Dessel [/su_button]