De organisaties van negen streetraces in Noord- en Oost-Nederland hebben de handen ineen geslagen en organiseren dit seizoen samen een klassement. De toepasselijke naam: Streetrace Competitie Noord-Oost. 

Van de negen races tellen er zeven mee voor het klassement. Bij deelname aan minimaal zeven manches wordt de deelnemer beloond met bonuspunten, dus ook als een van die wedstrijden niet gefinisht is.

De races die meedoen zijn Steenwijkerwold, De Wijk, Nijeveen, Ruinerwold, Norg, Drachten, Havelte, Oldebroek en Franeker. Er wordt gereden in diverse jeugd-categorieën, nieuwelingen/junioren, vrouwen (licentie en funklasse) en mannen (licentie en fun).  Voor de senioren-categorieën is er een heuse leiderstrui. Inschrijven is vanaf deze week mogelijk via Inschrijven.nl.

Programma Streetrace Competitie Noord-Oost

  • Vrijdag 19 mei: Steenwijkerwold
  • Zaterdag 20 mei: De Wijk
  • Maandag 19 juni: Nijeveen
  • Maandag 26 juni: Ruinerwold
  • Zondag 9 juli: Norg
  • Zaterdag 22 juli: Drachten
  • Woensdag 30 augustus: Havelte
  • Zaterdag 2 september: Oldebroek
  • Zondag 24 september: Franeker