Team Invicta heeft zijn debuutseizoen op strand nog meer glans gegeven met een dubbelslag. De Brabantse formatie eiste in de Strandrace van Rockanje zowel de zege bij de mannen als de vrouwen voor zich op.

Drie keer top tien
Bij de mannen bleef Ronan van Zandbeek Pascal Noort, Topcompetitie-winnaar Jordy Buskermolen en zijn teamgenoot Marc Kivits voor in de eindsprint. Ook Steven de Jongh, Robbie Gevers (ook al van Invicta), Maarten Himplens, André van Reek, Stefan Vreugdenhil en Toon Imming haalden de top tien.

Grote voorsprong
Bij de vrouwen was – haast vanzelfsprekend – Pauliena Rooijakkers de sterkste. De vrouw die dit seizoen vrijwel alle strandraces op haar naam schrijft klopte nu Yvonne de Jong met bijna vijf minuten voorsprong. Nummer drie Mirjam de Bruijn gaf zelfs tien minuten toe.

[su_button url=”http://www.farmfritesstrandrace.nl/Uitslagen2017/Uitslag2017dames40km/tabid/741/Default.aspx” target=”blank” background=”#ccd500″]Uitslagen Strandrace Rockanje[/su_button]