GENT – Op 9 februari wordt in het Belgische Gent een presentatie gegeven over de Alpentour Trophy, de Crocodile Trophy en de Middle East Peace Tour. Tijdens deze voorstelling wordt voor alledrie de evenementen een gratis deelname verloot. Om in aanmerking te komen voor deelname aan de verloting, moet men zich aanmelden op schoenbacher@croc.at voor 30. januari 2017.

Tijdens de voorstelling is gratis buffet voorzien: broodjes, koffie, thee, waters, frisdranken, bier. De avond begint om 19.30 uur. in het Hotel HolidayInn Express Gent. Speciaal aanbod voor overnachters in het Hotel HolidayInn Express Gent. 95,00 euro (plus 3 euro city tax per persoon) voor een 1- of 2-persoonskamer per nacht, inclusief het uitgebreid ontbijtbuffet, service en BTW. Deze prijs is tevens een netto prijs en slechts geldig op de datum van de voorstelling.

unnamed