LANDGRAAF – Na een tweede plek in Beegden, achter Bas Peters, is Edwin Arts terug aan het front in de Jos Feron Cup. De mountainbiker uit Helmond pakte afgelopen zondag in de negende wedstrijd van de Limburgse wintercompetitie zijn zevende zege. 

Op een mooi parcours in Landgraaf rekende de coureur van Dekkers-Tweewielers af met Jeroen Dekker en Harry Rasing. Arts had op de streep net geen anderhalve minuut voorsprong.

edwinartslandgraafgelissen
Ja, het is december, maar koersen met blote armen en benen is geen probleem. Arts is op weg naar de zege in Landgraaf. Foto: Theo Gelissen

Bij de Masters eiste Stephan Lotz de overwinning voor zich op. Hij bereikte de finish met een voorsprong van ruim een minuut op Harrie Peeters en precies twee minuten op Jack Piels. Bij de vrouwen won Karin van Grimbergen, voor Santina Brands en Pien Limpens.

Volledige uitslag Jos Feron Cup Landgraaf