BRUNSSUM – Je kunt er dit seizoen de klok op gelijk zetten. Als er een wedstrijd van de Jos Feron Cup wordt verreden, dan komt Edwin Arts van Dekkers Tweewielers als eerste over de streep. Zo ook afgelopen zondag in Brunssum, waar de mountainbiker uit Helmond zijn vijfde zege in vijf wedstrijden boekte.

Deze keer bleef Arts Veghelnaar Remco Smits in de eindsprint voor. Derde werd Jos Jacobs uit Overloon. In de Masters-categorie ging in Brunssum de overwinning naar Harrie Peeters, die afrekende met Stephan Lotz en Arno Bouten. Eerste vrouw van de dag werd Karin van Grimberen, voor Santina Brands en Senna Feron.

edwinartsremcosmitsgelissen
Arts klopt Smits in de sprint. Foto: Theo Gelissen

Rabo Top Noord-Holland
In de Rab Top Noord-Holland ging de zege dit weekeinde naar alleskunner Ramses Bekkenk. Hij klopte op een pittig parcours in Spaarnwoude de deze winter sterk voor de dag komende Sem Huitema, die op zijn beurt Stijn Appel voorbleef. Kay Blokdijk won in de funklasse, terwijl bij de vrouwen Karen Brouwer afrekende met Denise Betsema en Nancy Karels.

ICW-Noord
De ICW-Noord Wintercompetitie trapte dit weekeinde af met een wedstrijd in Zevenhuizen. Daar toonde Drachtenaar Jornt de Vries zich de beste. Hij troefde Stefan van Bolhuis en Arjan Broekema af.  In de vrouwen-categorie was Melissa Steenhof de sterkste, zij klopte Paulien Koster en Nathalie Boelens. Bij de nieuwelingen won Rick de Vries, voor Onne van den Boomen en Bart Nijveen.

Uitslagen Jos Feron Cup Brunssum

Uitslagen Rabo Top Noord-Holland Spaarnwoude

Uitlsagen ICW-Noord Zevenhuizen