BAARLO – Als de naam Edwin Arts weer op begint te duiken op Bikesight.nl dan weet je: de zomer is nu echt voorbij en de wintercompetities zijn weer begonnen. De coureur van Dekkers-Tweewielers ging zondag in de eerste race van de Limburgse Jos Feron Cup verder waar hij aan het begin van dit jaar mee eindigde: winnen.

Arts vocht bij de openingsmanche in Baarlo een verbeten gevecht uit met de snel gestarte Bas van der Vorst. Arts achterhaalde Van der Vorst halverwege en bouwde daarna gestaag aan voorsprong. Na iets meer dan een uur koers was die opgelopen naar een halve minuut. Achter het tweetal finishte Daan Bongers als derde.

artskorenblikbaarlo
Arts op weg naar de overwinning. Foto: Eric Korenblik

Bij de Masters won Rick van Dijk, voor Harrie Peeters en Peter Meerburg. Bij de vrouwen was Karin van Grimbergen de beste, voor Aniek van Alphen en Santina Brands.

Alle uitslagen Jos Feron Cup Baarlo