HOOGERHEIDE – Beebikes-Nutswerk heeft dit weekend huisgehouden in de 6 uur van de Brabantse Wal. Het team won in Hoogerheide zowel bij de duo’s als de trio’s en pakte in de laatste categorie ook nog de derde plek. Ook knap was de prestatie van Rob van der Werf. De marathonspecialist won bij de solocoureurs met overmacht. Sterker nog: hij kwam als vierde (!) van alle categorie├źn over de streep.

Bij de trio’s kwam Nutswerk-1 tot 41 ronde, een meer dan het tweede team van de Zeeuwse mountainbikeploeg. Derde werd het team De Reunie, met onder andere inbreng van Peerkes Biketeam. Bij de duo’s reed Beebikes-3 met 38 rondes een meer dan ‘De Bende van Ellende’.

zesuurbrabantsewalbeebikes
Thijs Barendregt, (gastrijder) Pim van de Swaluw en Thijmen van de Vrede van Beebikes komen als tweede over de streep. Foto Re Frans.

Van der Werf kwam in zijn eentje ook tot liefst 40 rondens, en hij reed er daarmee vijf meer dan Pascal Wilaert. Bij de veertigplussers ging de zege naar Erik Klaasen (37 ronden), bij de grote teams naar Sasbikkels (37 ronden).

Volledige uitslag 6 uur Brabantse Wal