OUDDORP – Danny Sleeckx gaat deze winter rustig verder met wat hij vorig seizoen ook deed: het gros van de wedstrijden in de Zeeuwse TMZ-wintercompetitie op zijn naam schrijven. De ervaren Belg van Beebikes-Nutswerk toonde zich afgelopen zaterdag de sterkste in Ouddorp. Het was voor Sleeckx zijn zesde zege in tien races.

Net als de vorige wedstrijd werd de manche in Ouddorp verreden in stormachtige omstandigheden. Desondanks ging het rap: Sleeckx reed zijn veertien rondes met een gemiddelde van meer dan dertig kilometer per uur. Hij zette daarmee nummer twee Daniel Paardekooper op bijna een minuut achterstand. De derde plek was voor Edzard van Ewijk, meer dan anderhalve minuut achter Sleeckx.

sleeckxouddorpjeroenvanderpluijm
Sleeckx raast over de snelle paden bij Ouddorp. Foto: Jeroen van der Pluijm.

In de B-categorie (40+) was de overwinning voor Hans Jurgen Verselder. Hij klopte Franky Taelman met een voorsprong van net geen tien seconden, Kees Reijnhout werd derde. Bij de vrouwen Simone Cornelisse de zege voor zich op. Ze finishte voor Emma Verloop en Rieke Vermue. De volledige uitslagen van de TMZ Wintercompetitie in Ouddorp staan hier op een rijtje.