DEN HELDER – Het is niet meer mogelijk om in te schrijven voor de KMC Beachclassic Hoek van Holland-Den Helder. Deze week maakte de Stichting Beachbiking Nederland, de organisator van het evenement, bekend dat het maximum aantal deelnemers is bereikt. Dat betekent dat op zondag 9 november maar liefst 1050 bikers aan de start staan van ‘s werelds langste strandrace.

hoekvanholland2
Beelden van Hoek van Holland-Den Helder 2013. Foto: Simone Urich

Onder de deelnemers die de 130 kilometer lange tocht langs de Noordzeekust gaan bedwingen zijn ook Sabine Spits (voormalig Olympische kampioen uit Duitsland) en Jordan Sarrou (Franse eindwinnaar wereldbeker bij de beloftes).  Wie er nog meer meedoet, is hier te bekijken. Hoek van Holland-Den Helder is net als vorig jaar de openingsrace in de Lotto KNWU Strandrace-competitie.