STEENWIJK – Het zijn besluiten die je als organisator het liefst nooit hoeft te nemen. Maar soms ontkom je er niet aan: het afgelasten van een evenement. In het geval van de 3- en 6-uursrace van Steenwijk is het bijna zover. “Als op zondag 13 september het aantal deelnemers niet verdubbeld is, dan kunnen we niet anders dan de boel afblazen”, laat de organisatie op zijn website weten.

Tot nu hebben zich in totaal 67 deelnemers ingeschreven voor de verschillende onderdelen van de wedstrijd, die op zondag 21 september op een parcours bij de Woldberg wordt verreden. Je kunt bij de wedstrijd kiezen voor, zoals de naam al zegt, 3 uur of 6 uur koersen en dat invididueel of in teamverband.

Het zou natuurlijk zonde zijn als een dergelijk evenement geen doorgang kan vinden. Inschrijven kan via www.mtb-steenwijk2000.nl. De toertocht op 20 september gaat overigens wel sowieso door.

8495092_orig