HOOGERHEIDE – Het is nog maar eens een teken dat de Bikesight.nl Mountainbike Kalender heel snel een update kan gebruiken: de evenementen voor de winter van 2014 en het seizoen 2015 melden zich in hoog tempo aan in de mailbox (blijf ze vooral sturen!). Daarbij soms ook nieuwe koersen en daar lichten we er nu weer een van uit: de 6 uur van de Brabantse Wal op zaterrdag 1 november aanstaande in Hoogerheide.

banner6bwgrootDoor de organisatie van de Brabantse Wal Mud Run is een gevarieerd parcours uitgestippeld op het Koepeltje in de buurt van Hoogerheide, bekend van het WK veldrijden in 2014. Het ongeveer 4 kilometer lange rondje bevat verschillende ondergronden (verhard, gras, bospaden, los zand) met technische stroken, bos, hoogteverschillen en natuurlijke en kunstmatige hindernissen. Klinkt goed!

Op dat parcours wordt 6 uur lang gekoerst door eenlingen of teams, door topsporters en recreanten. De inschrijving is open. Meer info is, als altijd, te vinden op de website van het evenement.