BAARLO – Over de wintercompetitie in tijden van zomer praten is misschien een beetje als vloeken in de kerk. Maar, het is niet anders: het is al weer bijna augustus en dat betekent dat de herfst en winter met rasse schreden naderen. Inmiddels heeft Bikesight.nl van de organisatie van de  Zuid-Nederlandse Jos Feron Cup, ook bekend onder de algemene naam Limburg-cross, de kalender van komend winterseizoen mogen ontvangen.

De wedstrijdserie met aparte races voor mountainbikers en veldrijders (vorig jaar gesponsord door Fietssportief.nl) begint traditioneel met een wedstrijd in het Noord-Limburgse Baarlo. Net als afgelopen seizoen wordt de laatste race verreden op het terrein van het Oorlogsmuseum in Overloon.

fietssportiefcup
Archiefbeelden van de Limburgcross.

Meer informatie staat op de site van de Jos Feron Cup. De races zullen uiteraard ook opgenomen worden in de Bikesight.nl Mountainbike Kalender van 2014/2015. Die zal binnen niet al te lange termijn in een eerste versie online komen. Organisatoren zijn uiteraard welkom de datum en informatie van hun evenement te mailen naar info@bikesight.nl.

Kalender Jos Feron Cup 2014-2015 

 • 12 oktober Baarlo
 • 19 oktober Meterik
 • 26 oktober Reuver
 • 2 november Brunssum
 • 9 november Schweiberg
 • 16 november Weert
 • 23 november Meijel
 • 30 november Sittard (Open Limburgs kampioenschap veldrijden)
 • 7 december Beesel (Open Limburgs kampioenschap mountainbike)
 • 14 december Nederweert-Eind
 • 28 december Blerick
 • 31 december Bocholtz
 • 4  januari Landgraaf
 • 18 januari Eijgelshoven
 • 25 januari Roggel
 • 1 februari Overloon (finalewedstrijd)