STEENWIJK – Het was een primeur voor de ploeg. Met Thom Bonder (14e), Gerben Mos (19e) en Olaf Noorbergen (24e) had Team VisscherHolland afgelopen zondag in Berlicum voor het eerst coureurs aan de start staan bij de elites. “Onze plannen liggen dit jaar vooral op nationaal niveau”, laat manager René Gaastra aan Bikesight.nl weten. “We willen goed presteren op het NK XC en het NK Marathon. Proberen de aansluiting te vinden bij de top van de elite.”
Visscher-Holland is een grote ploeg, met dertien coureurs uit de regio Steenwijk. Naast  elites Mos en Bonder en espoir Noorbergen, bestaat de ploeg uit Michiel van Goor en Richard Kors (Masters 30+), Sander van Gelderen en Ralph Verhoef (Masters 40+), Anne-Mark van der Vlag, Ruud Bosscha en Wouter Heiligenberg (amateurs), Erik Bulsink (junioren) en Christiaan Last (voor het eerst sinds jaren zonder licentie) en Chris-Jan Otten (beide funklasse).
vischerholland
Alle coureurs van het Visscher-Holland Team
Het team rijdt uiteraard ook de topcompetitie, en zal ook in diverse streetraces te bewonderen zijn, waaronder  Steenwijkerwold en Nijeveen en wordt naast VisscherHolland (landbouwproducten) ondersteunt door Agrifac (landbouwmachines) en Timmerman Transport.