RAVELS- Wie nog mee wilt doen aan de ATB-cross, die moet opschieten. Alleen deze vrijdag  is de inschrijving van de Belgisch/Nederlandse xc-serie nog open. De organisatie besloot de registratie eerder te sluiten vanwege het grote succes. Inmiddels hebben zich al rond de 700 mountainbikers verzekerd van een startnummer. Daaronder meer dan 200 Nederlanders.

Het aanvragen van het noodzakelijke jaarnummer kost 10,- euro. Daarna ben je nog de aparte kosten voor de wedstrijd kwijt (hoeveel dat is hangt af van de organisatie). Inschrijven kan via deze website.

De ATB-cross bestaat uit 17 xc-wedstrijden die allemaal in het gebied ten zuiden van Tilburg wordt verreden.  Daarvan zijn er voorlopig vier in Nederland. Het gerucht gaat namelijk dat er in mei een extra wedstrijd in ons land wordt georganiseerd.

atbcross
Theo Eltink en Bart Damen van Peerkes Biketeam in actie tijdens een wedstrijd van de ATB-cross. Foto: ATB-cross