CUIJK – Volgens de KNWU wordt de Nederlandse mountainbikekalender ‘in de loop van’ december gepubliceerd. Dat vertelde de Nederlandse wielerbond vanochtend aan Bikesight.nl. Tot die tijd is het nog even geduld hebben. Maar er zijn natuurlijk wel al heel veel andere mountainbikewedstrijden waarvan de datum al wél vastligt. Bikesight.nl zocht ze voor jou bijelkaar en zette ze op een rijtje in een (bijna) volledige kalender (zie links in de balk hierboven). Van XC wedstrijdjes, via marathons, etappewedstrijden tot 24-uursraces!

De Bikesight.nl Kalender is zo volledig mogelijk en inclusief link naar de website van het evenement of de organisatie. Dus nooit meer zoeken op verschillende websites!

kalender

Mocht je in de kalender een evenement missen of een fout constateren of een andere suggestie hebben, laat het Bikesight.nl weten via kalender@bikesight.nl.