David Nordemann en Marc Bouwmeester hebben hun verrassende tweede plek in de Costa Blanca Bikerace vast kunnen houden. Het jonge tweetal van CST-Sandd-Bafang hield zondag knap stand in de koninginnerit. Uiiteindelijk waren alleen Sebastian Fini Carstensen en Martins Blums (ook van CST) sneller dan de twee Nederlanders.

Met een derde plek in de laatste etappe kwamen Nordemann en Bouwmeester zelfs nog dicht bij hun concurrenten om plek één; het verschil was uiteindelijk nog geen twee minuten. Ook achter hen was het spannend. Team Buff Scott (Jose Maria Sanchez en Enrique Morcillo) kwamen in de slotrit nog tot een halve minuut.

Voor Hans Becking verliep de vierdaagse aan de Spaanse kust minder: hij verliet de race voor de laatste etappe vanwege griep. Ook Bart Brentjens en Erwin Bakker (Masters 40+) haalden de streep niet. Bakker viel hard en brak daarbij zowel een sleutelbeen als een arm.

Maarten Tjallingii en Erik Dekker finishten wel en deden dat op een verdienstelijke derde plaats bij de Masters 40+. Alle uitslagen van de Costa Blanca Bikerace zijn hier te bekijken.