Tijdens de Eurobike 2018 in Friedrichshafen , de grootste fietsvakbeurs ter wereld, is de Sigma ROX 12.o onderscheiden met deze prestigieuze prijs. De nieuwe innovatieve full map fietsnavigatie werd tot winnaar uitgeroepen in de categorie ‘Accessoires’.

De internationale jury beoordeelde ruim 400 inzendingen. Over de ROX 12.0 zegt de jury: “De ROX 12.0 SPORT is het top model uit de ROX-serie van SIGMA SPORT. De GPS fietscomputer combineert innovatieve kaart navigatie met een professioneel trainingssysteem. De ROX 12.0 biedt een exceptioneel krachtige hardware en duidelijke bedieningsconcept. Grote knoppen en duidelijk grafische iconen op het touch screen leiden de gebruiker intuïtief door de menu’s. De directe koppeling via Wifi met de communities van Strava, Komoot, GPSies en TrainingPeaks maken de ROX 12.0 uniek. Alle data worden snel en eenvoudig gesynchroniseerd. Met de nieuwe features en modern design, zet de ROX 12.0 de nieuwe standaard op het gebied van GPS fietscomputers.

Buitengewone scoort de ROX 12.0 op:

– Functionaliteit

– Prijs-kwaliteitsverhouding

Jury oordeel:

Het eerste GPS navigatie systeem van SIGMA SPORT zit boordevol functies. En ze komen allemaal voor een extreem aantrekkelijke prijs.’’

Die adviesprijs, voor de complete bundel, is 479,- euro.