Hans Becking en zijn Belgische teamgenoot Didier Bats hebben afgelopen weekeinde de Epic Israël op hun naam geschreven. Het duo van CST-Sandd greep op de derde en laatste dag van de UCI.S1-race de macht. 

Na wat mechanische problemen in de eerste etappe wonnen Becking en Bats de laatste twee etappes. De 3,5 minuut voorsprong op Maximilian Holz en Lysander Kiesel was voldoende om dat duo naar de tweede plek in het eindklassement te verwijzen. Daarachter leverde ook wegprof Dennis van Winden een mooie prestatie: hij werd samen met Aviv Yehezkel derde in het eindklassement.

Bij de vrouwen reed de ervaren Laura Turpijn (Kona LTD) samen met de jonge Margot Moschetti van CST. Katrin Leumann en Verena Huber bleek te sterk voor het Nederlands/Franse gelegenheidsduo, maar de twee pakten wel een mooie tweede plek in het eindklassement.

Uitslag Epic Israël 2017