Nederlandse marathonbikers hebben er weer een mooi evenement bij om aan hun kalender toe te voegen. Op 1, 2 en 3 september van dit jaar organiseert MTB Havelte in samenwerking met MTB Steenwijk 2000 de MTB Vestingronde, een meerdaagse met drie etappes door vier provincies.

Eigen GPS
De route heeft een totale lengte van 400 kilometer, die worden verreden met behulp van de eigen GPS. Elke etappe zal een ander gebied rondom Steenwijk aandoen, waarbij er voornamelijk over onverharde paden zal worden gereden. De route gaat onder ander door het Nationaal Park Drents-Friese Wold, het prachtige Nationaal Park Weeribben-Wieden en het oerlandschap Holtingerveld in Drenthe.

Duo’s
De MTB Vestingronde is voor duo’s, zowel vrouwen, mannen als mixed. Er is plek voor maximaal 100 teams. Die kunnen overnachten in evenementhal De Meenthe, dat zal worden omgetoverd tot een slaapzaal met echte bedden. Ook maaltijden worden daar geserverveerd.

[su_button url=”http://www.mtbvestingronde.nl” target=”blank” background=”#ccd500″]Meer informatie MTB Vestingronde[/su_button]