ASSEN – Een mooie impuls voor de mountainbikesport in Assen. Mountainbiketeam Klaucke heeft een nieuwe hoofdsponsor gevonden en gaat het komende seizoen verder onder de naam Team Newcomm IT Klaucke. 

Komende seizoen bestaat de Drentse formatie uit elitecoureurs Thom Bonder (Nederlands marathonkampioen belofte 2016) en Anne-Mark van der Vlag. Daarnaast verdedigen Richard Feiken (Nederlands kampioen amateurs 2016) en Rene Benthem de kleuren van het team bij de amateurs en Onno Reijnhout en Roland Lamein bij respectievelijk de Masters 30+ en Masters 40+.

15327270_683528721827752_8195469305570412498_n

NewComm IT
Het Assens bedrijf NewComm IT is een Cloud-Dienstverlener in Nederland. Met een eigen, op veiligheid gecertificeerde Cloud is NewComm IT er voor organisaties die kiezen voor betrouwbaarheid, beschikbaarheid en bereikbaarheid van de bedrijfsgegevens. Een derde grote partner van het team wordt BureauDRP uit Assen. Het professionele en creatieve reclamebureau draagt de fietssport al jaren een warm hart toe.

v.l.n.r.bestuurslid J. Funken, directeur NewComm IT W. Lalkens, eigenaar Klaucke Tweewielerhuis J.Klaucke. Foto: Dany Brix Fotografie
v.l.n.r.bestuurslid J. Funken, directeur NewComm IT W. Lalkens, eigenaar Klaucke Tweewielerhuis J.Klaucke. Foto: Dany Brix Fotografie