FREJUS – Na een achttiende plek in de Roc Marathon is Hans Becking ook in de top twintig geëindigd in zijn tweede race in Zuid-Frankrijk. In de Roc d’Azur, het hoofdevenement van het gelijknamige bikefestival, finishte de coureur van Betch.nl-Superior op de zestiende plek.

Becking kwam in het wiel van de Oostenrijkse marathonman Alban Lakata over de streep. Hij gaf met zijn tijd van 2.26 uur 8 minuten toe op de Franse winnaar Victor Koretzky. Die klopte in de strijd om het podium Nicola Rohrbach en Martin Fanger.

beckingazur
Becking in actie tijdens de Roc Marathon. Foto: Sportograf.com

Volgende week staat Becking aan de start van de Zuid-Amerikaanse meerdaagse Brasil Ride. Daar zal hij samen starten met zijn Tjechische teamgenoot Jiri Novak, met wie hij de race vorig jaar won. Ook zijn teammanager Bart Brentjens zal in Brazilië met zijn partner Abraao Azevedo een gooi doen naar de winst bij de Masters.

Volledige uitslag Roc d’Azur 2015