ASSEN – Vorige week werd hij vanwege de sneeuwval al uitgesteld naar 31 januari, maar ook de tweede poging om de finalewedstrijd van de ICW-Noord te verrijden is niet gelukt. De organisatie van de noordelijke wintercompetitie heeft de wedstrijd in Assen definitief geschrapt. Dat betekent dat de rangschikking na de wedstrijd in Veendam het definitieve eindklassement is.

Stefan van Bolhuis wordt daardoor eindwinnaar van de serie, met 766 punten. De coureur van Stouwdam Assen blijft Jornt de Vries (680) en René Mink van der Werf (579) voor.  Bij de vrouwen is Anouk Pelsinger met afstand de beste, voor Thea Brouwer en Christina Draijer. De nieuwelingen-competitie werd een prooi voor Jurren Diepstra.

icwnoordeppokarsijns
Beelden van de laatste wedstrijd van de ICW-Noord van dit seizoen, in Veendam. Foto: Eppo Karsijns

Volledige eindklassement ICW-Noord