MIDDELHARNIS – ‘The picture says it all’. Pittige, bijna apocalyptische omstandigheden afgelopen zaterdag tijdens de TMZ-wintercompetitiemanche in het Zuid-Hollandse Middelharnis. Op een extreem blubberig parcours boekte de Belgische klassementsleider Danny Sleeckx (Beebikes-Nutswerk) zijn vijfde overwinning in negen wedstrijden. 

dickvandebergvanewijktmzmiddelharnisjeroenvanderpluijm
Van den Berg en Van Ewijk in de strijd om plek twee. Foto: Jeroen van der Pluijm

Achter Sleeckx vochten Dick van den Berg en Edzard van Ewijk een strijd had om plek twee. Uiteindelijk toonde van die twee Van den Berg zich het beste op de glibberige paden. Hij finishte een minuut achter de winnaar en met een minuut voorsprong op Van Ewijk.

In de klasse 40+ ging Franky Taelman met de overwinning aan de haal. Sven Standaert werd daar tweede, Kees Reijnhout derde. Sterkste vrouw van de zaterdag was Linda van Anrooy, voor haar zus Shirin van Anrooy en Marjolein van Westen-Gernler. Alle uitslagen van de mtb-wedstrijd in Middelharnis zien? Dat kan op de website van Mylaps.