RAVENSTEIN –  De Nederlandse vergelijkingswebsite Betch.nl en en het Tsjechische fietsmerk Superior Bikes zijn ook in 2015 de titelsponsors van het Brentjens Mountainbike Racing Team. Dat maakte het team van Bart Brentjens woensdag bekend.

“We zijn er heel blij mee”, liet de voormalig Olympisch en wereldkampioen in een persbericht weten. “We werken graag met lange termijnsponsors, waar we op kunnen bouwen.  Zo kunnen we verder groeien als team. Het is geweldig dat we deze twee bedrijven opnieuw aan de wereld mogen laten zien, het maakt ons meer herkenbaar. We hebben veel vertrouwen in het nieuwe seizoen en we kijken er naar uit om in 2015 met onze rijders, stafleden en sponsors belangrijke stappen te zetten richting de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro.

Bart Brentjens BETCH.nl Superior MTB Racing Team 2014
Bart Brentjens.

2015 BETCH.nl Superior Brentjens Mountainbike Racing Team:

Hans Becking (Ned)
Jiri Novak (Tsj)
Jeroen Boelen (Ned)
Yana Belomoina (Oek)
Grant Ferguson (Gbr)
Margot Moschetti (Fra)
Alice Barnes (Gbr)