WEERT – Na vier tweede plaatsen en een derde plek, was het afgelopen weekeinde eindelijk raak voor Edwin Arts in de Jos Feron Cup. De mountainbiker uit Overloon won op een modderig parcours in Weert zijn eerste race van dit winterseizoen. Arts bouwde tijdens zijn race een ruime voorsprong op op de Belgische broers Fabio (tweede) en Carlo (derde) Porco. Door zijn zege, maar vooral ook door de afwezigheid van klassementsleider Gijs Dohmen, is Arts nu de nieuwe aanvoerder in Limburg/Brabrantse winterserie. 

Logo-Jos-Feron-1024x409Ook bij de Masters was de leider in het klassement afwezig. Leon Crienen, winnaar van de eerste vijf wedstrijden, werd opgevolgd door Stephan Lotz, die binnenkwam voor de Duitser Günther Reitz (nieuwe leider) en Trans Schwarzwald-winnaar Peter Meerburg.

Bij de vrouwen ging de zege voor de derde keer op rij naar Senna Feron. Zij won voor lijstaanvoerder Karin van Grimbergen en Santina Brands. Alle uitslagen van de wedstrijd in Weert zijn hier te bekijken.