DRUNEN – Lars Boom, Lars van der Haar, Niki Terpstra, Tom Dumoulin. Stuk voor stuk goede wielrenners. Maar ze hebben niet gepresteerd wat mountainbiker Michiel van der Heijden het afgelopen seizoen wel deed: wereldkampioen worden. Zomaar een reden waarom Bikesight.nl vindt dat Van der Heijden, en niet een van de vier andere genomineerden, Wielrenner van het Jaar moet worden.

En ook omdat het tijd wordt dat onze sport de aandacht (waar dan ook) krijgt die het verdient. Daarom starten we vanaf vandaag een missie: de jury van de Wielrenner van het Jaar verkiezing dusdanig onder druk zetten, dat ze niet om ‘onze Michiel’ heen kunnen. Dat kan heel simpel. Laat je stem  gelden op de website van de Telegraaf!  De mening van ons telt uiteindelijk maar tien procent mee, maar hoe groter een publieksoverwinning van Van der Heijden, hoe beter.

Daarom hierbij het verzoek: mountainbikers, verenigt u en stem HIER op Michiel van der Heijden. Deze overwinning gaan we pakken. Lars, Lars ,Niki en Tom, maak je borst maar nat!

Ontlading bij Van der Heijden. Foto: Armin. M. Küstenbrück/EGO-Promotion
Ontlading bij Van der Heijden nadat hij in Hafjell wereldkampioen werd bij de beloftes. Foto: Armin. M. Küstenbrück/EGO-Promotion