RAVENSTEIN – Het Superior-Brentjens Mountainbiketeam gaat vanaf vandaag door het leven als het Betch.nl Superior-Brentjens Mountainbike Racing Team. De ploeg van mountainbikelegende Bart Brentjens maakte vandaag op ‘de Coolste Baan van Nederland’ bekend dat de Nederlandse vergelijkingswebsite voor verzekeringen de naam aan het team heeft verbonden.

logoSpeciaal voor de gelegenheid reed Bart Brentjens het op het de ijsbaan in het Olympisch stadion met  een mountainbike met spikes een wedstrijdje tegen Erben Wennemars op Friese doorlopers. Wennemars won. Belangrijker: het duel leverde op twitter een paar foto’s op van de nieuwe kleding van het team. Zie de foto’s hieronder!

betchnl
Brentjens in de nieuwe kleding van het Betch.nl Superior-Brentjens Mountainbiketeam. Foto via twitter
betchnl2
Brentjens in de nieuwe kleding van het Betch.nl Superior-Brentjens Mountainbiketeam. Foto via twitter

Inmiddels heeft het team op zijn website een nieuwsbericht geplaatst over de sponsordeal. Niet alleen heeft de ploeg Betch.nl als sponsor van het buiten de fietswereld binnengehaald, ook EkoPlaza (biologische supermarkt) en Interbest (snelwegreclame) hebben zich aan het team verbonden. “Ik ben er trots op dat we in tijden van crisis drie van zulke sponsoren hebben kunnen binnenhalen”, vertelt Brentjens. “Ze passen perfect bij de filosofie van ons team en gaan ons helpen onze sportieve ambities waar te maken.”

IMG_9788-610x259
Brentjens met zijn nieuwe sponsoren. Foto: Betch.nl Superior Brentjens

Brentjens kreeg bij de zoektocht naar nieuwe geldschieters hulp van voormalig rugbyspeler Yves Kummer en oud-toproeier Meindert van den Heuvel. Eerder verzekerde het Superior-Brentjens Mountainbiketeam zich al van de ondersteuning van onder andere Bes-T (sportverzorgingsproducten), Lake (Fietsschoenen) en Birzman (pompen en tools).