CUIJK –  Nieuws, blogs, interviews en uitslagen, puur over mountainbiken. Dat is de slogan van Bikesight.nl. De laatste maanden blijkt uit de bezoekersaantallen dat er binnen de mountainbikewereld een duidelijke behoefte is aan een site als deze. Een reden om het platform Bikesight.nl langzaam maar zeker verder uit te breiden. Naast de steeds vaker leuk gevonden Facebook-pagina en het steeds beter gevolgde Twitter-account, hebben we sinds deze week ook onze eigen community op Strava!

strava1

Houd op de Strava-community van Bikesight.nl jouw mountainbike-concurrenten in de gaten. Strooi ze vlak voor de koers zand in de ogen, en/of maak ze aan het bibberen met een groot aantal kommetjes. Ben je een echte Strava-liefhebber? Meld je dan hier aan! Het is gratis en voor niks en voor iedereen! Al prefereren we natuurlijk wel echte mountainbikers…