‘S-HEER ARENDSKERKE – Na een overwinning in de eerste wedstrijd in Wolphaartsdijk en een tweede plek in Heinkenszand heeft Danny Sleeckx zaterdag opnieuw laten zien dat hij de te kloppen man is in de TMZ Wintercompetitie.  De Belgisch kampioen Masters 40+ won in het Zeeuwse ‘s Heer Arendskerke zijn tweede race van dit seizoen.

dannysleeckx
Danny Sleeckx. Foto: Be Fast Cyclingteam

Sleeckx bleef in de Zeeuwse klei Edzard van Ewijk (derde in Wolphaartsdijk en vijfde in Heinkenszand) iets meer dan anderhalve minuut voor. De derde plek was voor Leander Hamelink, Nederlands marathonkampioen bij de Masters 30+. Hij kwam drie minuten na de Belg binnen.

In het kleine startveld bij de  vrouwen was het Beebikes-Nutswerk dat heerste. Het Zeeuws georiënteerde mountainbiketeam eiste alledrie de podiumplekken voor zich op: Birgit Lavrijsen won voor haar teamgenotes Emma Verloop en Marjolein Gernler-Van Westen.

In de B-categorie (40+) was de zege voor Kees Reijnhout, voor Franky Taelman en Eric Vereecken.

Bekijk alle uitslagen op de website van TMZ Zeeland.