LIESSEL – Gody Jacobs is goed op dreef in de Fietssportief.nl Cup. De uit het Belgische Genk afkomstige mountainbiker won zondag in Liessel de derde wedstrijd in de Limburg/Brabantse wedstrijdserie. Vorige week schreef Jacobs in Brunssum ook al de tweede race van cup op zijn naam.

FietssportiefJacobs bleef in Liessel Leon Crienen (Baarlo) en Edwin Arts (Overloon) voor. Doordat de Belg niet meedeed in de eerste wedstrijd in Baarlo, staat hij nog niet bovenaan in het klassement. Die eerste plek is in handen van Crienen, die in alledrie de wedstrijden op de tweede plek eindigde.

Bij de Masters was de zege voor Rick van Dijk (Baarlo), voor Peter Meerburg (Valkenburg) en de Duitser Günther Reitz.  De eerste plek in het algemene klassement in deze categorie is in handen van Peter Nielen uit Sevenum.

Snelste vrouw in Liessel was Geerte Hoeke uit Wageningen.  Leidster in de algemene rangschikking is Karin van Grimbergen (Best).

Kijk voor alle uitslagen van afgelopen zondag hier.