Stem op de beste mountainbikers van 2019!

Wie zijn de beste mountainbikers van 2019? En wie zijn de grootste talenten? Op vrijdag 20 december zullen op het Watersley-terrein in Sittard de jaarlijkse MTB Awards worden uitgereikt door Stichting MTB Platform. Voor het zesde jaar op rij is Bikesight.nl, met trots, het stemhok van de Nederlandse mountainbike-scene.

Categorieën
Stichting MTB Platform verdeelt de prijzen net als de afgelopen jaren in vier categorieën: elite-mannen (elite, derde- en vierdejaars beloften), talent-mannen (eerste- en tweedejaars beloften, junioren), elite-vrouwen (elite, derde- en vierdejaars beloften) en talent-vrouwen (eerste- en tweedejaars beloften, junioren). De Stichting bepaalt, voor een deel op basis van de uitslag van de verkiezing, wie de awards winnen.

Genomineerden
In totaal 20 mountainbikers genomineerd:

Talent vrouwen ( junioren, 1e en 2e jaars U23):

Talent mannen (junioren, 1e en 2e jaars U23):

Vrouwen:

Mannen:

Stemmen
Stemmen kan via de onderstaande stem-module. Voor het stemmen is het invullen van een e-mailadres verplicht (dit e-mailadres zal verder niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden). Je kunt vaker met eenzelfde mailadres stemmen, maar dat heeft geen zin: alleen de eerste inzending wordt meegenomen. Stemmen met valse e-mailadressen worden er ook uitgefilterd (en wordt niet gewaardeerd). Stemmen is inmiddels niet meer mogelijk.

Mountainbike Awards
De Mountainbike Awards worden sinds 2007 jaarlijks uitgereikt aan Nederlands beste mountainbikers. Dit initiatief is in het leven geroepen door de ‘Club van 5’, een reflectiegroep die zich sterk maakt voor de ontwikkeling van het mountainbiken in Nederland. De organisatie van de Mountainbike Awards is geadopteerd én overgenomen door de in 2013 opgerichte ‘Stichting Mountainbike Platform’. Deze stichting is voortgekomen uit de ‘Club van 5’ en heeft als doelstelling het behartigen van de belangen van de Nederlands mountainbikesport. In deze Stichting zitten de eerste Olympisch Kampioen Mountainbike ooit Bart Brentjens, Leo van Zeeland, in het verleden KNWU-bondscoach, en ex-internationaal mountainbiker Jan Weevers.

Winnaars vorig jaar
Vorig jaar gingen de MTB Awards naar Mathieu van der Poel (elite-mannen), Anne Tauber (elite-vrouwen), Marc Bouwmeester (talent-mannen) en Larissa Hartog (talent-vrouwen).

Related posts

Duo Stappenbelt neemt mooie top tien mee uit Oostenrijk

by Juul van Loon
6 jaar ago

VANECK Racing toont gesoigneerde outfit bij teamlaunch

by Juul van Loon
6 jaar ago

Bijna ging het weer mis voor Stappenbelt: nu eindelijk Nederlands kampioen

by Juul van Loon
6 jaar ago
Mobiele versie afsluiten